IV KRAJOZNAWCZY RAJD MOTOCYKOWY - GALICJA 2017 |
Autor |
Wiadomość |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Lipiec 2016, 16:12 IV KRAJOZNAWCZY RAJD MOTOCYKOWY - GALICJA 2017
|
|
|
Witam !
Po ustaleniach z klubowym Bra?mi IV KRAJOZNAWCZY RAJD MOTOCYKLOWY - GALICJA 2017 odb?dzie si? w dniach 01-04 czerwca 2017r. w m. WYSOWA - ZDRÓJ w O?rodku Wczasów Rodzinnych "ZACISZE" - http://zaciszewysowa.pl/oferta.htm
O?rodek do naszej dyspozycji przeznacza 350 miejsc noclegowych w 80% w pokojach 2-osobowych , ka?dy pokój wyposa?ony w pe?ny w?ze? sanitarny.
Plan rozmieszczenia domków noclegowych wraz z infrastruktur? - http://zaciszewysowa.pl/mapa-osrodka.htm
Rajd ma formu?? ZAMKNI?TY - zaproszenia dla Klubów, Grup motocyklowych, Regionów IPA oraz osób indywidualnych zostan? przes?ane pod koniec 2016r.
Rezerwacja b?dzie przyjmowania w kolejno?ci zg?oszenia.
Dalsze informacje w sprawach Rajdu b?d? ukazywa? si? sukcesywnie w miar? zbli?ania si? terminu na FB i na naszej stronie.
Z wyrazami szacunku - stanley |
Ostatnio zmieniony przez STAN-ley 10 Sierpień 2017, 20:04, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
angala [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Lipiec 2016, 06:24
|
|
|
Super! Zamawiam pokój 2-osobowy, no trudno - bez r?czników :) |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Lipiec 2016, 07:54
|
|
|
A ... zaskocz? Cie - bo ... r?czniki b?d? i to jakie ? Niech to pozostanie na razie s?odk? moj? tajemnic?
stanley |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Lipiec 2016, 15:17
|
|
|
Plan O?rodka !
Aby osi?gn?? ??dany efekt prosz? kliknij w obrazek ! - Dzi?kuj? !
mapa-osrodka.gif
|
 |
Plik ściągnięto 153 raz(y) 115 KB |
|
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Lipiec 2016, 04:37
|
|
|
Witam !
Nie wiem co o tym s?dzi? ale jestem pod wra?eniem - sprawy dot. Rajdu s? w przys?owiowych " powijakach " a wst?pnie zosta?o zarezerwowane 131 miejsc z 350-ciu.
PROSZ? NIE DOKONYWA? ?ADNYCH WP?AT ZALICZKOWYCH o wszystkim Pa?stwo zostan? powiadomieniu pod koniec tego roku.
Zostan? tak?e wys?ane ZAPROSZENIA z pe?n? informacj?.
Oczywistym jest, ?e MO?NA dokonywa? ju? teraz ale TYLKO USTNYCH rezerwacji.
ZAWSZE TO POWTARZA?EM I POWTARZAM - WSZYSCY JESTE?CIE I B?DZIECIE U NAS MILE PRZYJ?CI I SERDECZNIE POWITANI BEZ WZGL?DU NA TO SK?D / z jakiego Klubu, Grupy, miasta / PRZYJEDZIECIE.
BARDZO MILE WIDZIANE B?D? INDYWIDUALNE MOTOCYKLISTKI / oczywi?cie motocykli?ci te? /
Udziel? wszelkiej informacji dot. IV KRAJOZNAWCZEGO RAJDU MOTOCYKLOWEGO - GALICJA 2017 - prosz? dzwoni? pod nr 692-838-994.
Z wyrazami szacunku - stanley. |
|
|
|
 |
ZEGAR907816
|
Wysłany: 12 Lipiec 2016, 08:49
|
|
|
jest pi?knie |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Lipiec 2016, 09:59
|
|
|
Powiem wi?cej - dzisiaj ilo?? deklaruj?cych przyjazd na Rajd to 204 osoby !!!
Dzi?kuj? Wam !!! To zobowi?zuje !!!
Pozdrawiam - stanley |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Lipiec 2016, 16:55
|
|
|
Witam zainteresowanych !
W zwi?zku z tym, ?e ilo?? ustnych zg?osze? do uczestnictwa w IV KRAJOZNAWCZYM RAJDZIE MOTOCYKLOWYM - GALICJA 2017 na dzie? dzisiejszy tj. 12 lipca 2016r. przeros?a moje naj?mielsze oczekiwania i wynosi 342 osób na 350 miejsc jakie s? do dyspozycji informuj?, ?e z zaistnia?? sytuacj? niestety
NIE B?D? WYSY?A? OFICJALNYCH ZAPROSZE?
a o uczestnictwie w Rajdzie b?dzie decydowa?a kolejno?? ustnego zg?oszenia, które mo?na jeszcze realizowa? dzwoni?c na mój nr 692 838 994.
Szczegó?y dot. Rajdu w tym formy p?atno?ci ka?dy Klub, Grupa oraz indywidualne osoby, które ustnie zg?osi?y i jeszcze zg?osz? swój udzia? w Rajdzie otrzymaj? pod koniec 2016r. drog? meillow?.
PRZEPRASZAM ZA ZAISTNIA?? SYTUACJ?.
Mi?o mi, ?e zg?oszenia pochodz? od Klubów, Grup , które w wi?kszo?ci uczestniczy?y w poprzednich trzech Rajdach.
Za zaufanie i ch?? bycia z nami na IV Rajdzie mówi? Wam wszystkim -
D Z I ? K U J ? !
Z wyrazami szacunku - stanley |
|
|
|
 |
ZEGAR907816
|
Wysłany: 12 Lipiec 2016, 23:15
|
|
|
przecie?...
kilka dni i prosz?
Gratuluj? Stasiu!!! |
|
|
|
 |
kiwaczek [Usunięty]
|
Wysłany: 13 Lipiec 2016, 13:33
|
|
|
Ja nie dzwoni?em :) Mam nadzieje ze w?ród tych 350 miejsc sa zarezerwowane dla nas ;) |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 13 Lipiec 2016, 17:00
|
|
|
NIESTETY NIE ! NIKT SI? NIE ZG?OSI? ! |
|
|
|
 |
angala [Usunięty]
|
Wysłany: 15 Lipiec 2016, 06:12
|
|
|
stanley napisał/a: | NIESTETY NIE ! NIKT SI? NIE ZG?OSI? ! |
A ja si? zg?osi?em - 7 lipca. Uffff ale mia?em szcz??cie! |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 15 Lipiec 2016, 10:53
|
|
|
|
|
|
|
 |
kiwaczek [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Lipiec 2016, 20:32
|
|
|
A mia?o by? 350 osób max ;) Szkoda ze nie mamy kilkunastu wolnych miejsc, bo warto by by?o zaprosi? kilka klubów LEMC chocia?by ze S?owacji i Czech. |
|
|
|
 |
Havana
Havana
|
Wysłany: 19 Lipiec 2016, 21:18
|
|
|
Imponuj?ce !! |