IV KRAJOZNAWCZY RAJD MOTOCYKOWY - GALICJA 2017 |
Autor |
Wiadomość |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 31 Styczeń 2017, 09:05
|
|
|
B?d? tak?e z nami koledzy i ... kole?anki motocykli?ci z IPA STASZÓW.
Czekamy !!! |
|
|
|
 |
ZEGAR907816
|
Wysłany: 31 Styczeń 2017, 18:37
|
|
|
zasi?g mamy coraz wi?kszy. A? milo |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 1 Luty 2017, 08:08
|
|
|
Mi?o - IPA OLSZTYN - b?dzie tak?e z nami !!! |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Marzec 2017, 13:43
|
|
|
Witam !
Dzi?kuj?c tym wszystkim jak?e licznym zreszt? , którzy ju? dokonali wp?at , pragn? przypomnie? pozosta?ym , którzy ustnie rezerwowali miejsca noclegowe na nasz IV RAJD - GALICJA 2017 a tym samym deklarowali swój udzia? w Rajdzie , ?e termin "brzegowy" up?ywa z dniem 15 marca.
W my?l ?aci?skiej zasady Pacta sunt servanda ( umów nale?y dotrzymywa?) brak wp?at do dnia 16 marca b?dzie jednoznacznie oznacza? Wasz? rezygnacj? z udzia?u a tym samym osoby te zostan? "wygumkowane" z listy uczestników a na Wasze miejsca zostan? wpisane osoby oczekuj?ce na li?cie rezerwowej.
ps. przed dokonaniem wp?at jeszcze raz uprzejmie prosz? o kontakt telefoniczny - 692-838-994
komandor rajdu |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Marzec 2017, 22:34
|
|
|
Witam !
Mi?o mi poinformowa?, ?e otrzyma?em dzisiaj potwierdzenie przyjazdu naszych Przyjació? z najdalszego zak?tka naszego kraju / patrz?c na miejsce Rajdu/ z :
L?BORKA
oraz
OLSZTYNA
szacuneczek Panowie !!!
komandor rajdu. |
|
|
|
 |
ZEGAR907816
|
Wysłany: 8 Marzec 2017, 12:06
|
|
|
bardzo mi?o |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 16 Marzec 2017, 06:31
|
|
|
Witam uczestników IV RAJDU MOTOCYKLOWEGO – GALICJA 2017 !!!
W zwi?zku z up?ywem wyznaczonego terminu dokonania wp?at, które potwierdzaj? uczestnictwo w IV Rajdzie – GALICJA 2017 a który to termin up?yn?? z dniem 15 marca – PI?KNIE DZI?KUJ? tym wszystkim, którzy dokonali takowych wp?at i ju? dzi? raduje si? serce moje na spotkanie z Wami.
Niestety z przykro?ci? informuj?, ?e Ci z Pa?stwa, którzy z ró?nych powodów nie dokonali wp?at zostali usuni?ci z listy uczestników a Wasze miejsca zaj?li Ci, którzy oczekiwali cierpliwie w kolejce b?d?c na li?cie rezerwowej.
W zwi?zku z tak? sytuacj? prosz? nie dokonywa? ju? wp?at gdy? wp?aty te b?d? zwracane.
Sytuacja ta nie dotyczy tych Klubów i Grup , których Panowie Prezydenci kontaktowali si? ze mn? telefonicznie prosz?c o przed?u?enie terminu wp?at o kilka dni.
Reasumuj?c – NIE MA JU? MIEJSC NOCLEGOWYCH na terenie O?rodka gdzie b?dziemy mieli przyjemno?? przebywa? prze 4 wspania?e dni czerwca.
W tym miejscu pragn? jeszcze raz przypomnie?, ?e O?rodek nie gwarantuje r?czników .
I jeszcze jedna kwestia, która podnoszona jest przez Was – W KA?DYM DOMKU JEST PRYSZNIC oraz WC . Ponadto na terenie O?rodka dost?pne s? sanitariaty oraz kabiny prysznicowe z ciep?? wod?.
Jeszcze raz przypominam, ?e wycieczka autokarowa / oczywi?cie na koszt Organizatorów – / zosta?a przesuni?ta z pi?tku / 2 czerwca / na sobot? / 3 czerwca / z przyczyn obiektywnych.
Do Waszej dyspozycji b?dzie autokar 50-osobowy a przewodnikiem b?dzie Wspania?a Pani Maria - do?wiadczony Przewodnik i znawca kultury ?emkowskiej – zapisów na wycieczk? b?dzie mo?na dokonywa? w czwartek 1 czerwca.
stanley – komandor rajdu. |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 16 Marzec 2017, 19:08
|
|
|
Witam !
Mi?o mi poinformowa?, ?e w naszym Rajdzie udzia? wezm? tak?e przedstawiciele MUNDUROWEGO KLUBU MOTOROWEGO RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Region BYDGOSZCZ oraz Region TORU?.
Jak to pi?knie historia zatacza ko?o !!!
stanley
1390729_488682164562463_569030417_n.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 14525 raz(y) 15,36 KB |
|
|
|
|
 |
ZEGAR907816
|
Wysłany: 17 Marzec 2017, 14:56
|
|
|
no i fajnie |
|
|
|
 |
Havana
Havana
|
Wysłany: 21 Marzec 2017, 09:48
|
|
|
W ogromie osobistych spraw. Wplate dokonalem na konto klubowe. Napewno Skarbnik sie zorientowal i w terminie przelal pieni?dze njadze na wlasciwe konto..... Wierze ze przzez ten drobny b??d nie zostalem skreslony z listy osob bioracych udzial w Rajdzi |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 21 Marzec 2017, 10:49
|
|
|
Wiara czyni cuda !!! |
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Kwiecień 2017, 15:35
|
|
|
Dzi?kuj? bardzo moim klubowym Braciom z mother chapter Tarnów oraz Prezydentowi Wolnej Grupy Motocyklowej SHERIFF RIDERS Jedlicze - którzy w dniu 2 kwietnia "zapoznali " si? z trasami po których b?dziemy mieli przyjemno?? je?dzi? podczas trwania IV RAJDU - GALICJA 2017.
Przepraszam - oczywistym jest, ?e podzi?kowania kieruj? tak?e pod adresem Prezydenta MGM UNLIMITEG RIDERS - Gawrona i jego Braciom.
komandor rajdu - stanley - w dowód wdzi?czno?ci" stawia " na Rajdzie.
etykieta_piwo_v3.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 6 raz(y) 72,31 KB |
|
|
|
|
 |
STAN-ley [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Kwiecień 2017, 17:39
|
|
|
Otrzyma?em przed chwil? oficjaln? informacj? od Presidenta SHOT GUN LE MC EUROPE o uczestnictwie w naszym Rajdzie.
Czekamy ... spotykamy si? ju? w ?rod? 31 maja.
stanley |
|
|
|
 |
ZEGAR907816
|
Wysłany: 4 Kwiecień 2017, 06:29
|
|
|
bardzo dobra informacja |